fbpx

Βετούλας: «Περιμένουμε τις προσθήκες των νέων παικτών» (vid)

Βετούλας: «Περιμένουμε τις προσθήκες των νέων παικτών» (vid)

Η έλλειψη βάθους στο ρόστερ του Απόλλωνα ήταν από τα σημαντικότερα ζητήματα που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα της Πάτρας κόντρα στον Παναθηναϊκό όπως είπε ο Νίκος Βετούλας.

Αναλυτικά:

Ap;ol«Χρόνια πολλά σε όλους. Ήταν ξεκάθαρό για τη διαφορά δυναμικότης των δυο ομάδων και η έλλειψη παικτών στο ροτέισιον μας. Αυτό φάνηκε όταν εγκατέλειψαν οι δυνάμεις συγκεκριμένους παίκτες, δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Δεν είναι από τα παιχνίδια που μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Περιμένουμε τις προσθήκες των νέων παικτών για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να είμαστε έτοιμοι και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει για να μείνουμε στην κατηγορία, που είναι ο στόχος μας».

Νωρίτερα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ν. Βετούλας: «Ήταν εξ’ αρχής δύσκολο παιχνίδι»”,”description”:” Οι δηλώσεις του του προπονητή του Απόλλωνα Πατρών, Νίκου Βετούλα.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8xMi8yNi8xOS8yNF80M182M2E5ZjRmYmMzYjE4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT57S”,”uploadDate”:”2022-12-26T19:25:45.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpbzsubpaamh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ