fbpx

Η Μονακό άνοιξε πρώτη το χορό για Ντόρσεϊ

Η Μονακό άνοιξε πρώτη το χορό για Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποχώρησε από τους Ντάλας Μάβερικς και αν σε 48 ώρες κάποια ομάδα του ΝΒΑ δεν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του, τότε θεωρείται ελεύθερος.

O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν στέριωσε για πολύ στο ΝΒΑ, καθώς οι Μάβερικς ανακοίνωσαν την λήξη της συνεργασίας τους με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ μετά από μια περιπλάνηση -κυρίως- στην G League, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ένας σταθμός που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην Ευρώπη, καθώς μοιάζει δύσκολο έως απίθανο κάποια ομάδα του ΝΒΑ τη δεδομένη χρονική στιγμή, να τον κοιτάξει.

Έτσι, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στα ραντάρ τους. Η πρώτη που κατέθεσε επίσημη πρόταση είναι Μονακό. Οι Γάλλοι που έχουν ήδη μια απίστευτη περιφέρεια με Οκόμπο, Τζέιμς και Λόιντ, θέλει να εντάξει και τον Ντόρσεϊ στο ρόστερ της. Όπως διατύπωσε το Eurohoops.net, η Μονακό προσφέρει στον Ντόρσεϊ 1.25 εκατομμύρια μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Φυσικά οι Γάλλοι δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον «κοιτά», καθώς Μακάμπι, Ολυμπιακός, Μπολόνια έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κλεφτές ματιές στην περίπτωση του ομογενούς περιφερειακού.

Φέτος ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη G-League, όπου και μέτρησε σε 17 ματς 24,4 πόντους κατά μέσο όρο με τους Τέξας Λέτζενς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ