fbpx

EuroLeague Opinion: Οι δύο «αιώνιοι» και ο τρομερός Έβανς!

EuroLeague Opinion: Οι δύο «αιώνιοι» και ο τρομερός Έβανς!

H 15η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και το ApexSports.gr κάνει μια γενική… σούμα για το τι παρακολουθήσαμε αυτή την εβδομάδα στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Το ματς που ξεχώρισε

Το ματς που ξεχώρισε για την 15η αγωνιστική, ήταν το ματς της Φενέρμπαχτσε με την Παρτίζαν. Εκεί, όπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του. Οι Σέρβοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια στην παρθενική τους σεζόν στην EuroLeague, διεκδικώντας επί ίσοις όροις την είσοδο τους στην οκτάδα

Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν νίκη εκτός προγράμματος, απέναντι στην πρωτοπόρο και «λαβωμένη» από τους τραυματισμούς, Φενέρμπαχτσε. Πλέον η Παρτίζαν βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 6-9 και απέχει δύο νίκες από την οκτάδα.

O MVP

Ο μεγάλος MVP της 15ης αγωνιστικής ακούει στο όνομα Κίναν Έβανς. Ο playmaker της Ζάλγκιρις βρισκόταν στη ζώνη του λυκόφωτος στο ματς με τη Μπάγερν, μετρώντας 32 πόντους και 4 ασίστ, στη νικη των Λιθουανών με 75-67.

Ο Αμερικανός «κρατά» μόνος του τη Ζάλγκιρις στο παιχνίδι της πρόκρισης, δείχνοντας ότι έχει κάνει το step up στη καριέρα του.

Η ομάδα που εντυπωσίασε

Η ομάδα που σίγουρα συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Από την άφιξη του Ιβάνοβιτς και έπειτα, έχει αλλάξει εικόνα και φυσικά αυτό εκφράζεται στο παρκέ. Η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ήταν απλώς το επιστέγασμα της τεράστιας προσπάθειας αλλά και του κλίματος.

Φυσικά όλοι αναμένουμε το ντεμπούτο του Καμπάτσο, αφού μαζί με τους Βιλντόζα και Νέντοβιτς, συνθέτουν μια φονική τριάδα.

Η ομάδα που απογοήτευσε

Εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» περνούν τη δική τους αγωνιστική «κοιλιά». Δείχνουν σίγουροι για το αποτέλεσμα, που μπορεί να μεταφραστεί και ως υπεροψία. Με τον Ερυθρό Αστέρα δεν έδειξαν το πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει. Δηλαδή το passing game στην περιφέρεια, τα κοψίματα στη πλάτη κτλπ. Σίγουρα, όμως, θα βρει σύντομα τον δρόμο του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ