fbpx

Ο πατέρας έφυγε, ο γιος έμεινε

Ο πατέρας έφυγε, ο γιος έμεινε

Στην… μικτή κόσμου που έχει η Ρεάλ στο εφηβικό της, υπάρχει και ο Αξέλ Λάσο, ο 16χρονος γιος του πρώην προπονητή της.

Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης στο ετήσιο τουρνουά εφήβων «Hospitalet» της Βαρκελώνης, θυμίζει μικτή κόσμου. Από τον ύψους 214 εκατοστών Σενεγαλέζο σέντερ Ισμαίλα Ντιανέ ως τον δίμετρο Ρώσο πλέι-μέικερ Εγκόρ Ντέμιν, η «Βασίλισσα» διαθέτει ταλέντα κορυφαίου επιπέδου απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της μπασκετικής υφηλίου.

Μέσα σε αυτά είναι και ο Αξέλ Λάσο, γιος του μέχρι πέρσι προπονητή της Ρεάλ. Παρά το γεγονός πως ο Πάμπλο Λάσο έφυγε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μετά από 11 χρόνια θητείας, ο γιος του παρέμεινε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ.

Βέβαια δεν έχει μεγάλη προοπτική, λόγω του μικρού του μεγέθους (1,75), αλλά με δεδομένο πως είναι γεννημένος το 2006, τουλάχιστον υπάρχει… ελπίδα ότι μπορεί να φθάσει σε ένα σεβαστό ύψος. Όπως και ο πατέρας του (ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει πρώτος στις ασίστ και κλεψίματα στην ιστορία της ACB) αγωνίζεται στην θέση του πλέι-μέικερ.

Στην πρώτη μέρα του τουρνουά, στον αγώνα απέναντι στην Μάλαγα, χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά και σημείωσε μόλις έναν πόντο σε πέντε λεπτά συμμετοχής.

Για την ιστορία η Ρεάλ επικράτησε με 73-55 της Μάλαγα…

YouTube video
YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ