fbpx

NBA: Ευθεία επίθεση Χάρντεν σε Νετς

NBA: Ευθεία επίθεση Χάρντεν σε Νετς

Επίθεση εξαπέλυσε ο Τζέιμς Χάρντεν προς την πρώην ομάδα του, τους Μπρούκλιν Νετς. Ο αστέρας των Σίξερς πλέον, όπως είναι γνωστό στα μέσα της περσινής σεζόν ζήτησε ανταλλαγή από την ομάδα του Μπρούκλιν.

Ένας από τους λόγους ήταν ότι ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν ήταν διαθέσιμος για τους περισσότερους αγώνες, λόγω της άρνησης του να εμβολιαστεί. Ο «μούσιας» λοιπόν, από όταν πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή του στην Φιλαδέλφεια δεν είχε σχολιάσει περαιτέρω την κατάσταση… έως τώρα. 

«Δεν σκοπεύω να μειώσω κανέναν από την διοίκηση των Νετς, αλλά όσο ήμουν εκεί δεν υπήρχε δομή στην ομάδα. Μέχρι και οι σούπερ σταρ χρειάζονται μια δομή για να ξέρουν που βρίσκονται. Θεωρώ πως δεν υπήρχε ξεκάθαρο πλάνο, για αυτό και δεν καταφέραμε να χαρίσουμε το πρωτάθλημα στο Μπρούκλιν. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι με αποκαλούσαν «quitter» όταν αποχώρησα, αλλά πολλοί φαίνεται να ξέχασαν ότι το καλοκαίρι και ο Κέβιν ζήτησε ανταλλαγή. Οπότε μήπως δεν είμαι εγώ ο «quitter»;» τόνισε ο πρώην MVP σε συνέντευξη του στο Fox Sports.

Ύστερα από μια πολύ μέτρια πρώτη χρονιά με την φανέλα των Σίξερς λόγω τραυματισμών κυρίως, ο 33χρονος γκαρντ φέτος μας θυμίζει γιατί είχε αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος. Αφού, την τρέχουσα περίοδο μετράει 22,4 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 10,6 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής βοηθώντας παράλληλα την ομάδα του να ανέβει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ