fbpx

Ολοκληρώνεται η «βόμβα» Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα!

Ολοκληρώνεται η «βόμβα» Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μάτσαρε ποτέ την προσφορά του Ερυθρού Αστέρα και ο Φακούντο Καμπάτσο βρίσκεται «μια ανάσα» από το Βελιγράδι και τους «ερυθρόλευκους».

Προς Βελιγράδι πλευρά θα καταλήξει ο Φακούντο Καμπάτσο, με τον Αργεντινό πόιντ γκαρντ να δίνει τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα για διετές συμβόλαιο αξίας 4.3 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάθετη στο να ματσάρει την μεγάλη προσφορά του Ερυθρού Αστέρα, ώστε να εντάξει στο ρόστερ της τον Αργεντινό μετά το 2019. Έτσι, οι Μαδριλένοι έχασαν την ευκαιρία και τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί μια σημαντική λεπτομέρεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Καμπάτσο έχει οψιόν +1 για τη σεζόν 2023-24 από τη πλευρά του παίκτη. Συνεπώς θα είναι στο χέρι του ίδιου του Αργεντινού να αποφασίσει αν την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Πλέον μένει μονάχα η τυπική ανακοίνωση για την ένταξη του Φακούντο Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα, σε μια πραγματική «βόμβα» για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με αυτή τη μεταγραφή, οι Σέρβοι ισχυροποιούνται πολύ στην μάχη που δίνουν για την οκτάδα, αφού στο ο Καμπάτσο έρχεται να συνθέσει μια φονική τριάδα, μαζί με τους Βιλντόζα και Νέντοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ