fbpx

Ιταλική απειλή για Κώστα!

Ιταλική απειλή για Κώστα!

«Μήλο της Έριδος» έχει γίνει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αφού εκτός από Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε, στο «κόλπο» έχουν μπει -τουλάχιστον- δύο ομάδες της Euroleague.

Επιβεβαιώθηκε πέρα για πέρα το χθεσινό μας ρεπορτάζ για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, στο οποίο αναφέραμε πως θα γίνει ο κακός χαμός για την απόκτηση του. Ο Έλληνας ψηλός είναι δημοφιλής στην Ευρώπη κι αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μεταπηδήσει στη Γηραιά Ήπειρο, αφού στο ΝΒΑδεν του έχουν πάει τα πράγματα όπως τα περίμενε.

Το περιβάλλον του Κώστα Αντετοκούνμπο μας επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του, εκφράζοντας επισήμως το ενδιαφέρον του, χωρίς να υπάρξει κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής. Ταυτόχρονα, καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν πως για τον παίκτη έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον δύο ιταλικές ομάδες, με τη μία εξ αυτών να του έχει κάνει επίσημη πρόταση.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει δεχθεί προσφορά από την Βίρτους Μπολόνια, η οποία μάλιστα είναι πολύ δελεαστική. Την υπόθεση παρακολουθεί στενά κι η Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας ως μεγάλο όπλο της τον GM, κ. Χρήστο Σταυρόπουλο που γνωρίζει άριστα τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ