fbpx

Πάρκερ: «Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός αν είναι στη μέρα του»

Πάρκερ: «Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός αν είναι στη μέρα του»

Ο Τι Τζέι Πάρκερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, εν όψει της αναμέτρησης των δυο ομάδων την Πέμπτη στο «Αστρομπάλ».

Ο κόουτς της γαλλικής ομάδας δήλωσε πως αν οι «ερυθρόλευκοι» βρεθούν στη μέρας τους, τότε είναι δύσκολο να τους σταματήσουν. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζόνα Μάθιους, ο οποίος στάθηκε και στις δυο σερί νίκες της ομάδας του στην Euroleague.

Αρχικά, ο Πάρκερ δήλωσε: «Με τον ίδιο τρόπο που δεν απογοητευτήκαμε από τις ήττες, δεν πρόκειται να παρασυρθούμε μετά από δύο νίκες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου που ανταμείβονται για όλες τις προσπάθειές τους και συνειδητοποίησαν ότι πρέπει να πιστέψουν σε αυτό που κάνουν. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που μπορεί να είναι ασταμάτητη σε μια καλή μέρα. Αλλά θα παλέψουμε, ως συνήθως, και θα δώσουμε τα πάντα για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο μπροστά στο κοινό μας».

Από την πλευρά του, ο Μάθιους δήλωσε: «Είμαστε σε μια καλή περίοδο και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ. Η νίκη μας στη Βαρκελώνη άλλαξε πολλά και καταλάβαμε ότι πρέπει να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, ότι έχουμε την ομάδα για να αντιμετωπίσουμε τους κορυφαίους. Τώρα δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτές τις δύο καλές νίκες, αλλά να δώσουμε συνέχεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ