fbpx

Euroleague: Γίνεται μάχη για την υπογραφή του Κώστα Αντετοκούνμπο

Euroleague: Γίνεται μάχη για την υπογραφή του Κώστα Αντετοκούνμπο

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν συζητηθεί αρκετά από το περασμένο καλοκαίρι, τόσο για Παναθηναϊκό, όσο και για Ολυμπιακό ήταν αυτή του Κώστα Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σέντερ όμως το καλοκαίρι βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ και πλέον έχουν ξεκινήσει ξανά οι πιθανές φημολογίες για επιστροφή του στην Ευρώπη.

Στην Ευρώπη που μπόρεσε πέρυσι να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του με την Βιλερμπάν, κυρίως στην εκκίνηση της χρονιάς. Μάλιστα, εδώ και λίγες ημέρες έχει κινηθεί για την απόκτησή του σε επίσημο επίπεδο η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, με τελευταίο πλήγμα αυτό του Μότλεϊ που θα χάσει τουλάχιστον δύο ακόμη ματς.

YouTube video

Από εκεί και πέρα πάντα θα υπάρχει στη λίστα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, έστω και διακριτικά. Ούτως ή άλλως στους πράσινους το θέμα στο «5» κάνει… μπαμ, κάτι που φάνηκε και ενάντια στην Βαλένθια, με τους Ριβέρο και Ντούμπλιεβιτς να κάνουν πάρτι ενάντια σε Παπαγιάννη και Γκουντάιτις. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που οι πράσινοι ενδιαφέρονται πιο έντονα αυτή τη στιγμή, από ότι ο Ολυμπιακός, έστω και εάν ο Μπλακ δεν έχει πείσει, ενώ και ο Μπολομπόι έχει τα σκαμπανεβάσματά του. Κάτι που ξεπερνιέται όμως, μιας και ο Φαλ είναι από τους πιο dominant ψηλούς στο αμυντικό κομμάτι.

Οπότε αυτή τη στιγμή εάν επέστρεφε ο Κώστας στην Ευρώπη το απόλυτο φαβορί για την υπογραφή του θα ήταν η Φενέρ και δευτερευόντως ο Παναθηναϊκός!

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ