fbpx

Θλίψη ΛεΜπρον για τον θάνατο Ουόλ 

Θλίψη ΛεΜπρον για τον θάνατο Ουόλ 

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος που πέθανε στο Κατάρ ήταν ο αρθρογράφος του ιστορικού «ChosenOne» για το SI το 2002.

Ο θάνατος του Αμερικανού δημοσιογράφου Γκραντ Ουόλ στο Κατάρ, έχει προκαλέσει πάνω απ’ όλα θλίψη, σενάρια συνομωσίας, αλλά και στενοχώρια στο χώρο του Αμερικανικού μπάσκετ. Ο λόγος είναι πως ο Ουόλ κάλυπτε για πολλά χρόνια το κολεγιακό πρωτάθλημα για το Sports Illustrated και έγινε γνωστός στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού το 2002 για το εξώφυλλο που έμελλε να γράψει ιστορία.

 

Ήταν ο συντάκτης του «Chosen one», του αφιερώματος για τον 17χρονο ΛεΜπρον, όταν ακόμα βρισκόταν στην τρίτη του χρονιά στο γυμνάσιο Σεντ Βίνσεντ. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος παρακολουθούσε τακτικά τα παιχνίδια του «King James» και είχε αντιληφθεί το τεράστιο μέγεθος του ταλέντου του. 

«Ήταν πάντα πολύ ωραίος στην συναναστροφή», δήλωσε ο σούπερ-σταρ των Λέικερς μετά την ήττα τους  από τους Σίξερς. «Περνούσε πολύ χρόνο στην γενέτειρα μου στο Άκρον. Κάθε φορά που έβλεπα το όνομα του, πάντοτε θυμόμουν που ήμουν έφηβος και ο Γκραρντ ερχόταν στο γήπεδο μας. Είναι μια τραγική απώλεια. Είναι θλιβερό να χάνεται κάποιος τόσο σπουδαίος άνθρωπος όσο ο Γκραντ. Η οικογένεια του έχει τις καλύτερες ευχές μου». 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ