fbpx

Παριτζάν-Ερυθρός Αστέρας: Κοινή παρουσία οπαδών στη «Stark Arena»

Παριτζάν-Ερυθρός Αστέρας: Κοινή παρουσία οπαδών στη «Stark Arena»

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα θα βρεθούν στις εξέδρες της «Stark Arena», μετά από απόφαση των διοικήσεων των δυο ομάδων.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, οι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένο τμήμα των εξεδρών και τους ζητήθηκε σε κάθε τόνο, να έχουν κόσμια συμπεριφορά. Από την πλευρά της, η Παρτιζάν εμφανίζεται σίγουροι, πως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα κάνουν τα πάντα για να προκληθούν επεισόδια και να υπάρξει τιμωρία από την Euroleague.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα αναφέρει: «Οι οπαδοί μας, ανεξάρτητα από τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους, θα καθίσουν στο τμήμα 400 της Stark Arena, στην οποία θα εισέλθουν από την Ανατολική Θύρα. Σας ικετεύουμε να συμπεριφερθείτε δίκαια και σε αθλητικά πλαίσια, να μην πετάξετε αντικείμενα στο παρκέ και να μην απαντήσετε στις προκλήσεις των οπαδών της Παρτίζαν».

Από την άλλη πλευρά, η Παρτιζάν υπογραμμίζει στη δική της ανακοίνωση: «Θα προσπαθήσουν προκαλέσουν ζημιές. Οι προβοκάτορες σκοπεύουν να προκαλέσουν επεισόδια, να πετάξουν αντικείμενα στο παρκέ για να δείξει η Παρτίζαν κακή εικόνα στην Euroleague και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και για να τιμωρηθεί η ομάδα με βαρύ πρόστιμο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και προειδοποιούμε ότι οι κάμερες θα λειτουργήσουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ