fbpx

Παναθηναϊκός-Ραμάτ Χασαρόν 59-65: Πρώτη ευρωπαϊκή ήττα για τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός-Ραμάτ Χασαρόν 59-65: Πρώτη ευρωπαϊκή ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε με την ενέργεια που είχε σε προηγούμενα ματς και η Ραμάτ Χασαρόν του έσπασε το ευρωπαϊκό αήττητο κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ με 59-65.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φάση των ομίλων του Eurocup Γυναικών ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα.

Ωστόσο η πρώτη θέση παραμένει στα χέρια της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη, και με νίκη στο Βελιγράδι την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, θα τερματίσει στην πρώτη θέση.

Οι «πράσινες» έχασαν το προβάδισμα μετά την πρώτη περίοδο (18-14), με την Ραμάτ να ανεβάζει ρυθμό και να βρίσκει ύσεις με τις Τζένκινς, Κογιέ και Σααρ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, αλλά η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ, με την Ραμάτ να κρατάει το προβάδισμα ως το τέλος του 40λεπτου.

Η Αλίσια Τζένκινς με 19 πόντους, 6/12 σουτ και 15 ριμπάουντ κυριάρχησε στην αναμέτρηση, με το νο.1 του WNBA Draft του 2021, Σαρλί Κογιέ να προσθέτει 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 19 πόντους είχε η Ντορ Σάαρ.

Από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν είχε την Ριντ στο παιχνίδι αυτό, η Έμιλι Πόρτερ είχε 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, με την Αρίκα Κάρτερ να προσθέτει 16, ενώ 10 πόντους και 3 ριμπάουντ μέτρησε η Πηνελόπη Παυλοπούλου

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 32-34, 40-48, 59-65.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ