fbpx

ΠΑΟΚ: Μία απουσία και ντεμπούτο για έναν

ΠΑΟΚ: Μία απουσία και ντεμπούτο για έναν

Έτοιμος για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο την Καρδίτσα εκτός έδρας είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζέιλεν Ράιλι, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό πόδι. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων έδειξε πως δεν μπορεί να υπολογίζεται για το αυριανό ματς (19:15).

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «δικεφάλου» από την άλλη θα πραγματοποιήσει ο εσχάτως αποκτηθείς, Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Για το ματς εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αρης Λυκογιάννης λέγοντας: «Είναι ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για τη νίκη. Προερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και συμπαγείς στην άμυνα. Πρέπει να διαβάσουμε καλά τις άμυνες τις Καρδίτσας και τι κάνουν στο man to man, αλλά και στις συνδυασμένες άμυνες ζώνης, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, προκειμένου να έχουμε συνέπεια για να φτάσουμε στη νίκη».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γιάνικ Φράνκε, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλι, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Νέιτ Ρένφρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ