fbpx

Λου: «Δεν περίμενα να είναι τόσο καλός ο Ουόλ»

Λου: «Δεν περίμενα να είναι τόσο καλός ο Ουόλ»

Το εγκώμιο του Τζον Ουόλ έπλεξε ο Τάιρον Λου, μετά τη νέα του καλή εμφάνιση με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο κόουτς της αμερικανικής ομάδας παραδέχτηκε πως δεν περίμενε τόσο καλές εμφανίσεις από τον 32χρονο παίκτη, μετά τα όσα πέρασε στην καριέρα του. Ο Ουόλ έχασε τη μητέρα του πριν μια διετία και το επόμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ είχε και τάσεις αυτοκτονίας.

Ο Λου δήλωσε για τον παίκτη του στο «CSB»: «Το να παίζει τόσο καλά τόσο γρήγορα, είναι κάτι που δεν περιμέναμε ειδικά με αυτά που είχε περάσει. Θεωρούσαμε πως θα του έπαιρνε λίγο χρόνο να βρει τα πατήματα του και να καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά είναι πολύ έξυπνος παίκτης, αγαπάει το παιχνίδι και ψάχνει συνέχεια τρόπους να βελτιωθεί. Παίζει εξαιρετικά έως τώρα».

Από την πλευρά του, ο Ουόλ δήλωσε για τις έως τώρα εμφανίσεις του στους Κλίπερς: «Νιώθω εξαιρετικά, λατρεύω τη νέα μου ομάδα. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να περιτριγυρίζεσαι από άτομα τα οποία πιστεύουν σε εσένα. Με το που υπέγραψα εδώ, όλοι με υποδέχθηκαν με «ανοικτές αγκάλες» από τον Στιβ Μπάλμερ, μέχρι και τους φυσιοθεραπευτές. Οπότε, η μετάβαση μου εδώ ήταν πολύ ομαλή, και είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω αποδίδω τόσο καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ