fbpx

Μπανκέρο: «Θα δώσω τα πάντα για την Ιταλία»

Μπανκέρο: «Θα δώσω τα πάντα για την Ιταλία»

Ο Πάολο Μπανκέρο τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί με την Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο Ιταλός παίκτης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της «σκουάτρα ατζούρα», μετά και τις εμφανίσεις στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συμπλήρωσε αναγνωρίζει πως υπάρχει διαφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, από αυτό του ΝΒΑ.

Αρχικά, ο Μπανκέρο δήλωσε: «Ο τρόπος παιχνιδιού στην Ευρώπη είναι τελείως διαφορετικός από αυτό των ΗΠΑ. Ωστόσο, εγώ θα δώσω όλη μου την ενέργεια, όλη την όρεξη που διαθέτω έτσι ώστε να βοηθήσω την Ιταλία. Θα δώσω τα πάντα».

Στη συνέχεια, ο 20χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Το Ευρωμπάσκετ ήταν πολύ ανταγωνιστικό, βλέποντας τους φιλάθλους να γεμίζουν τα γήπεδα και να φτιάχνουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα είναι κάτι που θέλω να βιώσω και εγώ. Η ομάδα μου θεωρώ πως αγωνίστηκε εξαιρετικά, ειδικά απέναντι στη Σερβία, με τη νίκη αυτοί δείξαμε ότι δεν «αστειευόμαστε». Το μέλλον είναι λαμπρό για εμάς».

Τέλος, ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ συμπλήρωσε: «Δεν αγχώνομαι καθόλου για το «FIBA Ball» είμαι μαθητής του παιχνιδιού οπότε όταν έρθει η ώρα πιστεύω πως δε θα έχω πρόβλημα. Επιπρόσθετα, θα έχω στο πλευρό μου και τον Ντανίλο, οποίος είναι πολύ έμπειρος και έχει αγωνιστεί και στα δυο πρωταθλήματα. Για εμένα ο Ντανίλο είναι ίσως ο καλύτερος Ιταλός καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, η καριέρα του το μαρτυράει ούτως η άλλως. Είναι «baller».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ