fbpx

Ίρβινγκ: «Είναι δύσκολο για εμένα να εξηγήσω κάποια πράγματα»

Ίρβινγκ: «Είναι δύσκολο για εμένα να εξηγήσω κάποια πράγματα»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ, μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, με τον σούπερ σταρ των Νετς να απολογείται για ακόμα μία φορά για το αντισημιτικό σχόλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι αντισημιτιστής. Ποτέ δεν ήμουν. Δεν έχω μίσος στην καρδιά μου για τους Εβραίους ή οποιονδήποτε προσδιορίζει τον εαυτό του ως Εβραίο. Δεν είμαι αντισημιτιστής ή κάτι τέτοιο. Και είναι δύσκολο να κάθομαι σπίτι με την οικογένειά μου και να βλέπουν να μου γίνονται αυτές οι ερωτήσεις.

Είναι δύσκολο για εμένα να εξηγήσω κάποια πράγματα, επειδή ξέρω ποιος είμαι και τι αντιπροσωπεύω. Αλλά νομίζω ότι το δύσκολο κομμάτι είναι να καταλάβω ότι η φωνή μου έχει δύναμη και επιρροή. Δεν είμαι κανενός το πρότυπο, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να φέρει την αλλαγή. Για να το κάνω αυτό πρέπει να ζήσω υπεύθυνα και να θέσω το παράδειγμα για τους νέους. Για την γενιά μου και την επόμενη γενιά.

Θέλω να εστιάσω στον πόνο που προκάλεσα και την επιρροή στην εβραϊκή κοινότητα. Θέλω να απολογηθώ αν οι πράξεις μου απείλησαν την εβραϊκή κοινότητα από τότε που έκανα εκείνο το post. Είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ, αλλά ο στόχος μου, αν μπορούσα να το ξανακάνω, θα ήταν να φτιάξω τις σχέσεις μου με με τους Εβραίους συγγενείς, αδελφούς και αδελφές μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ