fbpx

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 89-74: Τον «καθάρισε» στο β’ μέρος

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 89-74: Τον «καθάρισε» στο β’ μέρος

Ο Παναθηναϊκός δεν κεφαλαιοποίησε το πρώτο μέρος που ήταν ανώτερος, ο Ολυμπιακός αφυπνίστηκε στην επανάληψη και με περισσότερες λύσεις και ηγέτιδα τη Γκούσταφσον έφτασε στο 89-74, σπάζοντας το φετινό αήττητο του τριφυλλιού και πετυχαίνοντας το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά αγώνων.

Ο Ολυμπιακός έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι «αιωνίων» στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ και έκανε το 7Χ7 στην Α1 Γυναικών. Οι παίκτριες του Μάρτινς Ζίμπαρτς βρήκαν μεγάλα σουτ από την περιφέρεια, η Μέγκαν Γκούσταφσον «σκέπασε» το καλάθι και σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα στις παίκτριες-κλειδιά του Παναθηναϊκού κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Η Μέγκαν Γκούσταφσον με 23 πόντους, 8/12 σουτ και 17 ριμπάουντ ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του Ολυμπιακού, με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου να ακολουθεί με 14 πόντους, ενώ 10 πρόσθεσε η Νικολοπούλου.

Στην αντίπερα όχθη, οι 24 πόντοι της Έμιλι Πότερ, οι 17 της Τσάστιτι Ριντ και οι 14 (με 6 ασίστ και 5 κλεψίματα) της Πηνελόπης Παυλοπούλου δεν αρκούσαν για το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ