fbpx

Ολυμπιακός: Με στόχο την πρώτη του νίκη στην Ουγγαρία

Ολυμπιακός: Με στόχο την πρώτη του νίκη στην Ουγγαρία

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη στην αναμέτρηση με τη Σέκσαρντ στην Ουγγαρία.

Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Euroleague. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τις Σταμολάμπρου και Στραουτμάνε, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για την Ουγγαρία. Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς θέλει από τις παίκτριές του να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο.

Χαρακτηριστικά, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Θα έχουμε ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας εντός έδρας παίζει πολύ σκληρά, σε ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο, που του δίνει έξτρα ενέργεια. Κέρδισαν εντός έδρας τη Φενέρμπαχτσε και το περασμένο Σαββατοκύριακο, τη Σοπρόν. Αναλύσαμε τα ματς αυτές τις ημέρες και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με υψηλή ένταση».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ιωάννα Δίελα η οποία τόνισε: «Είναι ένας τελικός για εμάς, ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και αν αποδώσουμε με βάση τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα στο παρκέ, μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ