fbpx

Ιταλία: Έξαλλος ο Ποτζέκο για την ήττα της Ελλάδας

Ιταλία: Έξαλλος ο Ποτζέκο για την ήττα της Ελλάδας

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο συνέχισε την επίθεσή του για την κατάσταση που επικρατεί με τα «παράθυρα» των προκριματικών, με αφορμή την ήττα της Ελλάδας από τη Λετονία.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός αναρωτήθηκε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ποτζέκο επανέλαβε πως θα πρέπει να σταματούν όλα τα πρωταθλήματα, όπως γίνεται και στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο Ποτζέκο δήλωσε: «Η Ελλάδα έχασε με 20 πόντους από τη Λετονία, αλλά θέλω να κατανοήσω κάτι: Ποιος είναι αυτός που αποφάσισε ότι ο Αντετοκούνμπο μπορεί να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Ποιος είναι αυτός που θα πάρει την ευθύνη και θα πει στους Φιλιππινέζους ότι δεν υπάρχει Αντετοκούνμπο; Ελπίζω το καλύτερο για την Ελλάδα, αλλά με αυτούς τους κανόνες αντιλαμβανόμαστε πως ο Γιάννης μπορεί να μην είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Καταλαβαίνουμε ότι η Σλοβενία που κέρδισε το EuroBasket δεν ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Αλλά θα δούμε εκεί το Αίγυπτος – Σενεγάλη; Με όλο τον σεβασμό και στις δύο χώρες».

Και συμπλήρωσε: «Μου ακούγεται τρελό. Τη στιγμή που για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο ποδόσφαιρο σταματούν τα πάντα, στο μπάσκετ έχουμε τρεις διοργανώσεις. Δεν ξέρω σας φαίνεται λογικά σε εσάς; Η Ελλάδα έχασε με 20 πόντους από τη Λετονία και μπράβο στη Λετονία για αυτό. Που ήταν ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Καλάθης; Ο Ιτούδης είναι ιδιοφυΐα, δε θέλω να μιλήσω μόνο για αυτούς, αλλά μου φαίνεται σουρεαλιστικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ