fbpx

Ελλάδα: Προσπάθειες για να ενσωματωθεί και ο Παπαγιάννης

Ελλάδα: Προσπάθειες για να ενσωματωθεί και ο Παπαγιάννης

Οι ιθύνοντες της Εθνικής Ελλάδος βρίσκονται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να δώσει άδεια στον Γιώργο Παπαγιάννη, να ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Οι διεθνείς βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ μετά την άφιξή του στην Αθήνα και έκαναν προπόνηση, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα με το Βέλγιο. Η νίκη στην αναμέτρηση της Δευτέρας στη Μονς (21:30) είναι «μονόδρομος» μετά τα αποτελέσματα της τελευταία αγωνιστικής των «παραθύρων» και οι ιθύνοντες της ΕΟΚ θέλουν και τον Έλληνα σέντερ στην αποστολή.

Η ελληνική ομοσπονδία εκφράσει την αισιοδοξία, πως θα είναι τελικά διαθέσιμος ο Παπαγιάννης, για το ματς της Δευτέρας. Στην προπόνηση του Σαββάτου πήραν μέρος οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης. Ο τελευταίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Εκτός εθνικής τέθηκαν οι Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης και Όμηρος Νετζήπογλου. Η επόμενη προπόνηση της «επίσημης αγαπημένης» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Κυριακής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ