fbpx

Άντζουσιτς: «Ο Ομπράντοβιτς μου είπε να πάω στην Εθνική και ας χάσουμε από από τον Ολυμπιακό»

Άντζουσιτς: «Ο Ομπράντοβιτς μου είπε να πάω στην Εθνική και ας χάσουμε από από τον Ολυμπιακό»

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς, έκανε λόγο για την προτροπή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο να παίξει στην Εθνική Σερβίας, ακόμα και αν αυτό θα έφερνε την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Άντζουσιτς, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Σερβίας σε Βρετανικό έδαφος για τα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του Ντανίλο Άντζουσιτς
 
«Σε τέτοιου είδους αγώνες το πιο σημαντικό είναι η νίκη και το ότι κάναμε καλή δουλειά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι, έπαιξαν χωρίς πίεση μπροστά στο κοινό τους και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι τους. Ήμασταν λίγο σφιγμένοι σε κάποιες καταστάσεις, αλλά στο τέλος το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Δεν είναι εύκολο να έρθεις από τον σύλλο στην Εθνική. Ειδικά όταν πρόκειται για 13-14 παίκτες από διαφορετικούς συλλόγους.

Λίγες μέρες για να μπουν όλα στη θέση τους, δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει. Γι’ αυτό είναι λογικό να γίνονται κάποια λάθη. Και πάλι δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουμε με αυτό το σύστημα, τα προκριματικά υπάρχουν χρόνια τώρα, αυτή είναι η κατάσταση για όλους, όχι μόνο για εμάς. Πρέπει να το συνηθίσουμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουμε τις νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στο Mundobasket».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ