fbpx

Λαύριο: Πήρε τον Ρεμί Μαρτίν για να ενισχύσει την περιφέρεια (pic)

Λαύριο: Πήρε τον Ρεμί Μαρτίν για να ενισχύσει την περιφέρεια (pic)

Την απόκτηση του Ρεμί Μαρτίν ανακοίνωσε η διοίκηση του Λαυρίου.

Ο 24χρονος Αμερικανός παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ. Στο φετινά ντραφτ επιλέχθηκε στην 40η θέση από τους Κλίβελαντ Τσαρτζ.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Remy Macaspac Martin για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1998, έχει ύψος 1,83μ. και αγωνίζεται ως point guard.

Στην κολεγιακή του καριέρα (2017-2022) αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, έχοντας σε συνολικά 147 παιχνίδια 13.6 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ, 1.1 κλεψίματα στους μέσους όρους του.Με το Κάνσας στον τελικό του Final Four του NCAA (2022) ο Remy είχε 14 πόντους (4 τρίποντα) με την ομάδα του να ανατρέπει διαφορά 16 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο (μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία) κόντρα στο Νορθ Καρολάινα και να κατακτά το πρωτάθλημα.

Το 2022 ο Μάρτιν επιλέχθηκε στην 40η θέση overall από το Cleveland Charge στην ΝΒΑ G-League. Το Λαύριο Megabolt καλωσορίζει τον Remy στην οικογένειά του και του εύχεται μια εξαιρετική σεζόν!».

Το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ