fbpx

Ρήξη χιαστού ο Μπακαγιόκο!

Ρήξη χιαστού ο Μπακαγιόκο!

Ο 16χρονος σέντερ της Φουενλαμπράδα, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα ταλέντα της γενιάς του, θα μείνει εκτός  δράσης ως το τέλος της σεζόν.

Η τρέχουσα σεζόν δεν αποδεικνύεται γούρικη για τα ταλαντούχα παιδιά που θεωρούνται NBA prospects. Μετά την ρήξη αχίλλειου του Γερμανού Άριελ Χουκπόρτι, τον σπασμένο καρπό του Ράιαν Ριπέρ, ήρθε να προστεθεί ο ιδιαίτερα σοβαρός τραυματισμός του Μπασάλα Μπακαγιόκο. Ο 16χρονος σέντερ υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου στον αγώνα της Φουενλαμπράδα με την Μανρέσα και φυσικά η σεζόν τελείωσε άδοξα γι’ αυτόν.

Ο γεννημένος το 2006 στο Μάλι σέντερ, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και είναι χαρακτηριστικό πως στα έξι πρώτα ματς της σεζόν, η μέση συμμετοχή του στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης έφτανε τα 20 λεπτά!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τον Απρίλιο του 2021, ο Μπακαγιόκο έσπασε το ρεκόρ του Ρίκι Ρούμπιο και σε ηλικία 14 ετών, επτά μηνών και 15 ημερών έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Ισπανικού πρωταθλήματος με την συμμετοχή του στον αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πέρσι ο Μπακαγιόκο συμμετείχε ως δανεικός από την Φουενλαμπράδα στην τελική φάση του τουρνουά εφήβων της Ευρωλίγκας με την Μέγκα και εντυπωσίασε με την παρουσία του, καθώς έμοιαζε σαν άντρας ανάμεσα σε παιδιά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ