fbpx

Πλήγμα με Ριπέρ

Πλήγμα με Ριπέρ

Το δεύτερο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό ταλέντο του ντραφτ του 2023 έσπασε τον καρπό του!

Αν το ντραφτ γινόταν… αύριο, οι δυο πρώτοι Ευρωπαίοι που θα άκουγαν τα ονόματα τους από τον Άνταμ Σίλβερ θα είχαν Γαλλική προέλευση. Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα έχει «καπαρώσει» το «Νο1» από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο όταν έδειξε τις… διαπλανητικές ικανότητες του στο Λας Βέγκας και ο επόμενος που θα θα βρισκόταν στον πρώτο γύρο θα ήταν ο Ράιαν Ρίπερ. Δυστυχώς τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν αρνητικά το βράδυ της Κυριακής (6/11) με τον σοβαρό τραυματισμό του 18χρονου γκαρντ.

Στον αγώνα των Νιού Ζίλαντ Μπρεικερς απέναντι στους πρωταθλητές Σίντνει Κινγκς έσπασε τον καρπό του δεξιού του χεριού και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να χάσει ακόμα και ολόκληρη την σεζόν.

Βέβαια αυτό είναι το πλέον απαισιόδοξο σενάριο. Το ρεαλιστικό είναι ότι αν πρόκειται για ένα απλό κάταγμα, σε δυο μήνες θα είναι σε θέση (τουλάχιστον) να προπονηθεί.

Οι Μπρέικερς περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, καθώς ο Ριπέρ είναι ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας τους και συνάμα μέσα από το πρόγραμμα «Next Stars» της Αυστραλιανής λίγκας, καρπώνονταν ένα σημαντικό ποσό σε περίπτωση που γινόταν ντραφτ.

Να σημειωθεί πως είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμού, υποψηφίου του ντραφτ από το NBL, μετά την ρήξη αχιλλείου που είχε υποστεί τον Σεπτέμβριο ο Γερμανός σέντερ των Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ Αριέλ Χούκπορτι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ