fbpx

Γκίκας: «Παραμένει μεγάλο το κίνητρο στην Εθνική Ελλάδος»

Γκίκας: «Παραμένει μεγάλο το κίνητρο στην Εθνική Ελλάδος»

Ο Νίκος Γκίκας τόνισε πως οι διεθνείς έχουν μεγάλο κίνητρο και πως όλοι στην «επίσημη αγαπημένη» θέλουν νέες διακρίσεις.

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε πως ο καθένας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να βάλει το λιθαράκι του, για να έρθουν νέες επιτυχίες. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μεγάλο στόχο, που είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αρχικά, ο Γκίκας δήλωσε: «Το κίνητρο παραμένει το ίδιο μεγάλο και για μένα και για όλους, όπως την πρώτη μέρα που κλήθηκαμε να αγωνιστούμε. Το κίνητρο παραμένει το ίδιο. Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος: Η Εθνική Ομάδα να διακρίνεται. Και νομίζω ο καθένας θα βάλει το λιθαράκι του μέχρι τον τελευταίο αγώνα που θα παίξουμε για το Παγκόσμιο γα να διακριθεί η Εθνική Ομάδα και να πετύχει τους στόχους της».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε για τον στόχος της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Είμαστε πολύ έμπειροι κάποια παιδιά που το κάνουμε τα τελευταία χρόνια, που βρισκόμαστε συχνά στα παράθυρα και ξέρουμε την κατάσταση. Τα καινούρια παιδιά από την πλευρά τους ξέρουν περί τίνος πρόκειται και θα βοηθήσουν. Όσο κι αν είναι ιδιαίτερο αυτό το κομμάτι, θα ανταποκριθούμε για μία ακόμη φορά και ευελπιστώ και πιστεύω πως θα είμαστε εκεί, θα είμαστε στο Παγκόσμιο. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό στο συγκεκριμένο παράθυρο. Όμως κάθε φορά ο στόχος είναι κοινός: Η νίκη. Κι αυτό αρχής γενομένης από τον αγώνα του Ηρακλείου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ