fbpx

Τσαουσίδης: «Δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο βατό παιχνίδι»

Τσαουσίδης: «Δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο βατό παιχνίδι»

Τρεις διαδοχικές νίκες έχει πάρει η Νεανική Εστία Μεγαρίδος στην Elite League , με την τελευταία να είναι το Σάββατο (5/12) , κόντρα στην ομάδα της Καβάλας με 86-62.

Οι προπονητής της Ν.Ε.Μ. Λευτέρης Τσαουσίδης, προχώρησε σε δηλώσεις  μετά το παιχνίδι με τη Καβάλα: 

«Δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο βατό παιχνίδι από την αρχή. Η Καβάλα είχε αρκετά προβλήματα, είχε απουσίες. Το εκμεταλλευτήκαμε για να βάλουμε και παιδιά που δεν είχαν τόσο χρόνο συμμετοχής. Ήταν ένα εύκολο απόγευμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον με αυτή την νοοτροπία. Πρέπει να σκληρύνουμε περισσότερο».

Για την τρίτη σερί νίκη στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν:
«Είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε μια ομάδα φρέσκια στην κατηγορία. Θέλουμε να παίρνουμε αυτοπεποίθηση από τις εμφανίσεις και τις νίκες. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, για να εξασφαλίσουμε την παραμονή γρήγορα και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στα όριά μας, ως ομάδα».

Για τον νέο παίκτη, Τεράνς Μότλεϊ: «Προσφέρει ένα ακόμα κορμί, με την απουσία του Γεωργαλλά, που είναι φανερό το πρόβλημά μας. Έχουμε δύο παιδιά, τα οποία δίνουν τα πάντα αυτή τη στιγμή, τον Αγγελόπουλο και τον Καλλινικίδη, που τους έχουμε ήδη ταλαιπωρήσει πολύ, με πολύ χρόνο συμμετοχής. Σκοπός είναι να μας αποφορτίσει λίγο από αυτό και να δούμε που είναι και τα δικά του όρια, να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και από αυτόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ