fbpx

Λυκογιάννης: «Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα σε αυτό το ματς»

Λυκογιάννης: «Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα σε αυτό το ματς»

Ο Άρης Λυκογιάννης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως ήταν μια απαιτητική αναμέτρηση και δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του.

Ο Λυκογιάννης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πραγματικά συγκλονιστική προσπάθεια που έκαναν, παίζοντας ένα πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι μετά από πολύ μεγάλο ταξίδι και καθ’ οδόν προς τη Μάλαγα, αλλά και κατά την επιστροφή. Νομίζω ότι τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν και για τις δύο απουσίες των Αμερικανών που είχαμε. Του Ντάρκο-Κέλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και για του Ρίλεϊ, ο οποίος έχει μία διάταση στον δικέφαλο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη θλάση σήμερα. Δεν ήταν έτοιμος κι αυτός να παίξει».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι ήμασταν απόλυτα ανταγωνιστικοί. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε και συγκεντρωνόμαστε να δουλέψουμε στη διακοπή, να δούμε τι θα κάνουμε με αντικατάσταση παίκτη και να προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ