fbpx

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Παρτιζάν: Με την αύρα του Μπέικον – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Παρτιζάν: Με την αύρα του Μπέικον – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει την Παρτιζάν των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports Prime) στο ντεμπούτο του Ντουέιν Μπέικον με στόχο τη νίκη μετά από 3 συνεχόμενες ήττες.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς για πρώτη φορά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει το μεγάλο απόκτημα της ομάδας, που έκανε θραύση πέρσι με τη φανέλα της Μονακό και μπορεί να αναβαθμίσει επιθετικά το «τριφύλλι».

Στις ιδιαιτερότητες της αποψινής αναμέτρησης, η επιστροφή για ακόμα μια φορά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, λίγους μόλις μήνες, μετά την αποχώρησή του, από τους «πράσινους».

Στον αντίποδα, η Παρτιζάν προέρχεται από δύο σερί νίκες στο Βελιγράδι, απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Ζαλγκίρις Κάουνας. Η ομάδα του «Ζοτς» θέλει να φτάσει τις τρεις νίκες, αλλά θα προσπαθήσει να τα καταφέρει με τρεις σημαντικές απουσίες. Νοκ άουτ είναι ο Τζέιμς Νάναλι, ενώ τραυματίες παραμένουν και οι Άλεν Σμάιλαγκιτς και Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ