fbpx

Νετς: Τέλος από την τεχνική ηγεσία ο Στιβ Νας

Νετς: Τέλος από την τεχνική ηγεσία ο Στιβ Νας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Μπρούκλιν Νετς, μετά την απομάκρυνση του Στιβ Νας από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Καναδός κόουτς συμφώνησε με τη διοίκηση να λύσει το συμβόλαιό του με τη διοίκηση της ομάδας, μετά το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Νετς έχουν ήδη πέντε ήττες σε επτά ματς και η απόφαση για την απομάκρυνση του Νας ήρθε μετά τη δεύτερη νίκη της σεζόν, το 116-109 επί των Ιντιάνα Πέισερς. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη να μελετάει διάφορες περιπτώσεις για τον πάγκο της ομάδας και μέχρι να καταλήξει στον εκλεκτό, χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα εκτελέσει ο Ζακ Βον.

Ο Νας είχε χάσει τη στήριξη των παικτών και το περασμένο καλοκαίρι ο Κέβιν Ντουράντ είχε ζητήσει την απόλυσή του. Ο ίδιος φέρονταν να μην επιθυμεί την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας, καθώς θεωρούσε πως συγκέντρωνε όλη την κριτική, χωρίς να έχει τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο 48χρονος κόουτς δήλωσε μετά το «διαζύγιο» με τους Νετς: «Ευχαριστώ την ιδιοκτησία και τον GM Σον Μαρκς που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω τους Μπρούκλιν Νετς. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία με πολλές προκλήσεις για τις οποίες είμαι ευγνώμων. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες και αυτό το προσωπικό σε καθημερινή βάση. Ευχαριστώ το Μπρούκλιν και τους παθιασμένους οπαδούς του που υποστήριξαν την ομάδα. Η οικογένειά μου βρήκε το σπίτι της εδώ. Εύχομαι στους Νετς επιτυχίες, η οικογένεια Νας θα σας υποστηρίζει».

Η σχετική ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ