fbpx

Εφές: Ανακοίνωσε Τέιλορ

Εφές: Ανακοίνωσε Τέιλορ

Ενίσχυση στα γκαρντ για την Εφές που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αϊζέια Τέιλορ μέχρι το τέλος τη σέζον.

Ο 28χρονος Αμερικανός ύψους 1.90, αγωνίστηκε πέρυσι στην Ισπανία και στη Μούρθια έχοντας σε 34 παιχνίδια 15,2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα.

Ο Τέιλορ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Τέξας, έμεινε undrafted το 2016, αλλά μετείχε στο Summer League με τους Χιούστον Ρόκετς, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο στις 23 Σεπτεμβρίου 2016. Μετά την παρουσία του σε τρία ματς της pre season έμεινε ελεύθερος στις 16 Οκτωβρίου συνεχίζοντας στη G-League, με τη φανέλα των Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς, χάνοντας όμως αρκετά ματς λόγω τραυματισμού.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2017, ο Τέιλορ υπέγραψε νέο τριετές μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Ρόκετς, επέστρεψε άμεσα στους Βάιπερς και στις 2 Απριλίου έκανε τελικά το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τις «ρουκέτες» στη νίκη με 123-116 της ομάδας του Χιούστον επί των Φοίνιξ Σανς.

Ακολούθησε το πέρασμά του από τους Ατλάντα Χοκς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Αφού επέστρεψε για μία ακόμη φορά στους Βάιπερς, ο Τέιλορ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μακάμπι Ρισόν στο Ισραήλ (2020-21).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ