fbpx

Βετούλας: «Ο Ντένμον έκρινε το παιχνίδι»

Βετούλας: «Ο Ντένμον έκρινε το παιχνίδι»

Ο Νίκος Βετούλας υποστήριξε πως η ποιότητα του Ντένμον έκρινε το παιχνίδι υπέρ του Περιστερίου.

Ο Έλληνας κόουτς έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του Απόλλωνα Πατρών και τόνισε πως βάσει των ικανοτήτων της ομάδας του, πήγε αρκετά καλά στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Χαρακτηριστικά, ο Βετούλας δήλωσε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, τα παιδιά το πάλεψαν μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο δεν ήταν ότι καλύτερο για να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Κυνηγούσαμε διάφορες 10 και 11 πόντων, αλλά και τις δυο φορές ισορροπήσαμε το παιχνίδι, όμως δεν αντέξαμε δεδομένης της προσωπικότητας και της ποιότητας του Ντένμον».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Επιλέξαμε να αφήνουμε κάποια ελεύθερα σουτ, προκειμένου να μειώσουμε τη διαφορά και, ως ένα σημείο, τα καταφέραμε. Στην ουσία, το παιχνίδι ‘έγειρε’ προς το Περιστέρι από έναν παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως είναι ο Ντένμον. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, αφού δείχνουμε ομάδα σε κάθε παιχνίδι και, αν το καταφέρουμε, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Βάσει των ικανοτήτων μας, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, δεν παράτησαν το παιχνίδι, έδωσαν ότι μπορούσαν και σημασία έχει ότι είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ