fbpx

Τρινκέρι: «Έτσι είναι στα Βαλκάνια»

Τρινκέρι: «Έτσι είναι στα Βαλκάνια»

Πολύ απογοητευμένος με την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός, Αντρέα Τρινκέρι, τόνισε πως δεν νιώθει καθόλου ανασφαλής για τη θέση του, μετά το 0-5 της Μπάγερν Μονάχου

Παράλληλα, ο Ιταλός προπονητής υποστήριξε  τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς για τη μέτρια μέχρι στιγμής παρουσία του, βάσει τα δικά του δεδομένα, λέγοντας ότι όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ θα χρειαστούν δύο μήνες για να βρουν ρυθμό.

«Μπορείς να κριτικάρεις έναν παίκτη όπως ο Λούτσιτς αλλά όταν το κάνεις θα πρέπει να είσαι δίκαιος και να μην ξεχνάς ότι οι παίκτες που έπαιξαν στο Ευρωμπάσκετ είναι… πεθαμένοι. Και όχι μόνο οι δικοί μου, αλλά όλοι. Θα τους πάρει περίπου δύο μήνες για να συνέλθουν. Μπορεί να σκοράρει, μπορεί να χάσει τα σουτ, αλλά πάντα δίνει κάτι στην ομάδα».
Αναφορικά για το αν φοβάται για τη θέση του με το 0-5 των Βαυαρών:
«Όταν παίζει έτσι ο αντίπαλος χρειάζεσαι καλό σουτ. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε βάλει ένα… πούλμαν στη ρακέτα. Δεν είναι ευχάριστη σίγουρα η ήττα. Έχουμε παιχνίδι σε 36 ώρες και πρέπει να προετοιμαστούμε. Δεν ανησυχώ καθόλου. Η Ζαλγκίρις πήγε στα playoffs ξεκινώντας με 0-10. Δεν είναι κάτι που ελέγχω εγώ, έτσι είναι η κατάσταση στα Βαλκάνια. Σε παρακαλώ πιες ένα μπράντι ή ένα καλό κρασί για μένα»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ