fbpx

Πονίτκα: «Πρέπει να παίξουμε πιο ομαδικά»

Πονίτκα: «Πρέπει να παίξουμε πιο ομαδικά»

Ο Ματέους Πονίτκα δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιάσει πιο ομαδική εικόνα στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Ο Πολωνός παίκτης τόνισε πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, σε μια δυνατή έδρα και πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παλέψουν για τη νίκη. Παράλληλα, στάθηκε στην επιστροφή του Νέιτ Ουόλτερς, για τον οποίο τόνισε πως θα φέρει εμπειρία στο παιχνίδι των «πράσινων».

Αρχικά, ο Πονίτκα δήλωσε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Τελ Αβίβ: «Πρέπει να παίξουμε ομαδικά για να κερδίσουμε. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή στο 1vs1. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα. Παίζουν καλύτερα συνέχεια. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μέσα στην έδρα τους με τον κόσμο να δίνει τον παλμό. Εμείς δεν πρέπει να… κατεβάσουμε το κεφάλι μας στα λάθη που θα κάνουμε, αλλά να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο Πολωνός αναφέρθηκε στον Νέιτ Ουόλτερς: «Θα φέρει την εμπειρία του και το μέγεθός του. Μαζί με τον Λι μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό και το παιχνίδι. Ο Νέιτ καταλαβαίνει πως να παίζει και θα μας βοηθήσει πολύ».

Τέλος, μίλησε και για τον Άλεξ Πόιθρες: «Είναι πολύ καλός μου φίλος και είμαστε σε επικοινωνία. Τον ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω τι να περιμένω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ