fbpx

Παπανικολάου: «Η Μονακό είναι έχει αυξήσει την ποιότητά της»

Παπανικολάου: «Η Μονακό είναι έχει αυξήσει την ποιότητά της»

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως η Μονακό είναι ποιοτικότερη φέτος και πως θα χρειαστεί προσοχή η αναμέτρηση στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο αήττητο της ομάδας του και δήλωσε πως υπάρχουν δύσκολα ματς στο καλεντάρι των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα, δήλωσε πως οι έως τώρα δε σημαίνουν κάτι και πως απλά δίνουν χαρά στους φιλάθλους της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Παπανικολάου δήλωσε: «Οι συνθήκες δεν φέρνουν το αποτέλεσμα. Είναι σε καλή κατάσταση η Μονακό, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Απέδειξε πως είναι μία ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί παντού. Κέρδισε μέσα στην Μπολόνια, έχασε από το +19 με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ταλαντούχα ομάδα Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Η Μονακό έχει αυξήσει την ποιότητα και το ταλέντο της. Υπάρχει ίδια φιλοσοφία και στυλ, περισσότερη ποιότητα σε όλες τις θέσεις με παίκτες όπως ο Μοερμάν, ο Ντιαλό που βλέπουμε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από μας θα πρέπει να προσέξει πολύ».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Έχουμε καταντήσει κουραστικοί πάνω σε αυτό το ζήτημα. Έχει γίνει κλισέ. Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Οκτώβρης όμως δεν έχει βγει ακόμα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα. Δεν μπορείς να πάρεις, όμως, τον ενθουσιασμό από τον κόσμο. Η χαρά του είναι άλλο κομμάτι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ