fbpx

Κάτας: «Φέτος είναι πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός»

Κάτας: «Φέτος είναι πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός»

Ο Όντεντ Κάτας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του, καθώς φέτος έχει ενισχυθεί.

Ο Ισραηλινός τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για τους «πράσινους», οι οποίοι θεωρεί πως είναι ερωτηματικό, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η «ομάδα του λαού» θα πρέπει να μεγαλώσει το rotation.

Αρχικά, ο Κάτας δήλωσε: «Είναι σημαντικό για μας να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και πρέπει να μαζέψουμε αρκετές νίκες. Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πιο δυνατός και επιστρέφει ο Γουόλτερς από τραυματισμό. Δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν την Πέμπτη, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις. Χρειάζεται να βελτιωθούμε, ειδικά στην άμυνα, όπου πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς».

Σχετικά με το αν ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδιαίτερος για αυτόν τόνισε: «Δεν είμαι εγώ στο επίκεντρο, σημασία έχει ο αγώνας και όχι εγώ».

Παράλληλα, ο Κάτας δήλωσε πως θα πρέπει να μεγαλώσει το rotation της ομάδας, με αφορμή τα 40 λεπτά συμμετοχής του Λορέντζο Μπράουν στο τελευταίο ματς: «Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να μεγαλώσουμε το ροτέισον και να πάρουμε περισσότερα και πιο ουσιαστικά λεπτά από πιο πολλούς παίκτες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ