fbpx

Καντέρ: «Είχα μιλήσει με τον Ολυμπιακό όταν ήμουν μικρός»

Καντέρ: «Είχα μιλήσει με τον Ολυμπιακό όταν ήμουν μικρός»

Ο Ενές Καντέρ αποκάλυψε πως είχε επαφές με τον Ολυμπιακό, όταν ήταν μικρός και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο μέλλον.

Ο Τούρκος σέντερ ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του παραμένει το ΝΒΑ, ενώ δήλωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι καλύτερος παίκτης από τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ.

Αρχικά, ο Καντέρ δήλωσε στην «Cosmote TV» για τις επαφές με τον Ολυμπιακό: «Είναι γεγονός πως είχαμε συζητήσει με τον Ολυμπιακό, όταν ήμουν ακόμη μικρός. Αλλά τότε δεν ήξερα πολλά για τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Καλή ερώτηση. Πρέπει πρώτα να δω αν θα συνεχίσω στο ΝΒΑ. Αν το ΝΒΑ τελειώσει για εμένα, τότε θα σκεφτώ να έρθω στην Ευρώπη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Όποτε παίζαμε μαζί, ήταν πραγματικός εφιάλτης. Ήταν τόσο καλός, που προσαρμόζαμε πάντα το πλάνο μας στο να τον σταματήσουμε, γιατί ξέραμε ότι αν σταματήσουμε αυτόν, θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ, καλύτερος από τον Λεμπρόν και τον Ντουράντ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ