fbpx

ΕuroLeague Γυναικών: Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπουρζ

ΕuroLeague Γυναικών: Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπουρζ

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους ομίλους της Euroleague κόντρα στην Μπουρζ στη Γαλλία (21:00, YouTube/EuroLeague Women).

Οι «ερυθρόλευκες» θα συμμετέχουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στη διοργάνωση, με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς να μην έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει.

«Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα που έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους τη φετινή σεζόν. Έχουμε εμπειρία από τα περσινά μας παιχνίδια στο EuroCup. Έχουμε στόχο να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε και να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Με τη Άινα Αγιούσο να προσθέτει: «Μετά την πρόκριση, πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν. Τώρα, ξεκινάμε τα ματς στην EuroLeague, ξέρουμε ότι θα παίξουμε κόντρα στις καλύτερες παίκτριες στην Ευρώπη. Η Μπουρζ έχει εξαιρετικές παίκτριες σε κάθε θέση, πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε έτοιμες, είμαστε ενθουσιασμένες να παίξουμε, αξίζουμε να είμαστε εδώ, έχουμε καλή ομάδα».

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της Euroleague Women στο Youtube.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ