fbpx

Σίλβερ: «Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο tanking»

Σίλβερ: «Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο tanking»

Ο Άνταμ Σίλβερ προειδοποίησε τις ομάδες του ΝΒΑ, πως η προσοχή της λίγκας είναι στραμμένη στο tanking και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Ο κομισάριος της αμερικανικής λίγκας φέρονταν το προηγούμενο διάστημα να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να ισχύσει στο μέλλον ο υποβιβασμός, προκειμένου να σταματήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο. Σύμφωνα με αυτό το πλάνο, οι δυο τελευταίες ομάδες της λίγκας θα υποβιβάζονται στην G League, από την οποία θα ανεβαίνουν οι δυο πρώτες. Με αυτό το τρόπο ελπίζει η λίγκα, πως θα σταματήσουν οι ομάδες της «ουράς» να στοχεύουν στο χειρότερο ρεκόρ, για να έχουν καλύτερες επιλογές στα ντραφτ. Πάντως, μια τέτοια απόφαση δεν έχει συζητηθεί σε βάθος και παραμένει απλή σκέψη.

Ο Σίλβερ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε προειδοποιήσει αρκετές ομάδες, φέτος ειδικά θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του tanking. Με τις αλλαγές που έχουμε εφαρμόσει θεωρώ πως δεν παροτρύνουμε τους συλλόγους μας να μην είναι ανταγωνιστικοί και να χάνουν αγώνες επίτηδες. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι στο φετινό ντραφτ υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αλλάξουν δραστικά την πορεία μιας ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ