fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης: Προβληματισμός για τον Τσους Ματέο στους «μερένχες»

Ρεάλ Μαδρίτης: Προβληματισμός για τον Τσους Ματέο στους «μερένχες»

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Τσους Ματέο, μετά την ήττα από την Μπασκόνια για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αναφέρει πως ήδη το κλίμα στις τάξεις της διοίκησης είναι βαρύ για τον κόουτς της ομάδας, καθώς δεν υπάρχει ικανοποίηση για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Οι διοικούντες αναγνωρίζουν πως οι «μερένχες» έχουν σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Χάνγκα, Ουίλιαμς-Γκος, Ρούντι και Ράντολφ, όμως θεωρούν πως θα μπορούσαν να παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα.

Πέρα από την ήττα από την Μπασκόνια, η «Βασίλισσα» της Ευρώπη έχει χάσει από τις Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό για την Euroleague, κάτι που δεν άρεσε στη διοίκηση. Παράλληλα, υπάρχει προβληματισμός και για την έως τώρα απόδοση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, καθώς Χεζόνια, Κορνελί και Μούσα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Οι Ισπανοί υπογραμμίζουν πως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εξελίξεων στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν δε βελτιωθεί το προσεχές διάστημα η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ