fbpx

Μάνιον: «Ο Μπανκέρο θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μάνιον: «Ο Μπανκέρο θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ο Νίκο Μάνιον αποκάλυψε πως ο Πάολο Μπανκέρο έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να πάρει μέρος με την Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο παίκτης της Βίρτους Μπολόνια αποκάλυψε πως σχημάτισε εξαιρετική γνώμη για τον νεαρό παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ και πως πιστεύει πως θα καθιερωθεί και θα γίνει ένα από τα μεγάλα ονόματα του ΝΒΑ. Παράλληλα, ο Μάνιον δήλωσε πως με τον Μπανκέρο στο ρόστερ της, η Ιταλία θα μπορέσει να πάρει ένα μετάλλιο.

Αρχικά, ο Μάνιον δήλωσε: «Θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί του, φαίνεται πως είναι και καλό παιδί γενικά. Όταν μιλήσαμε μου είπε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος και ότι θέλει πολύ να παίξει με την εθνική μας ομάδα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τον Μπανκέρο: «Το να τον βλέπω να εξελίσσεται είναι φοβερό, παίζει πολύ με το μυαλό του και καταλαβαίνει το παιχνίδι, επίσης για το ύψος του κινείται σαν γκαρντ. Θεωρώ πως σε λίγα χρόνια θα είναι στη συζήτηση για τον καλύτερο φόργουορντ του ΝΒΑ».

Τέλος, ο Ιταλός παίκτης δήλωσε για τον νεαρό παίκτη των Μάτζικ: «Πιστεύω πως μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο και να πάρουμε μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμείς θα τον βοηθήσουμε να μάθει το ευρωπαϊκό παιχνίδι, ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι δεν είναι εύκολη η μετάβαση από το αμερικάνικο στυλ παιχνιδιού στο ευρωπαϊκό αλλά θεωρώ πως θα προσαρμοστεί γρήγορα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ