fbpx

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να σουτάρει ένας παίκτης.

Ο «Greek Freak» μετά τη νίκη των Μπακς επί των Ρόκετς, όπου είχε 44 πόντους σε 28 λεπτά, τόνισε τη σημασία που έχει η αυτοπεποίθηση για να ευστοχήσεις σε ένα σουτ.

«Έχω δουλέψει στο σουτ όλο το καλοκαίρι, όλη τη ζωή μου. Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ. Το σουτ είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Όταν πιστεύεις πως θα βάλεις σουτ, στο τέλος θα τα βάλεις. Δουλεύω πολύ στην τεχνική μου, έχω επενδύσει πολλές ώρες σε αυτό και τώρα ακόμη κι αν αστοχήσω είμαι ΟΚ. Προσπαθώ να παίρνω όσα περισσότερα σουτ μπορώ να αυτοπεποίθηση, χωρίς να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και ελπίζω να βάζω περισσότερα σουτ από όσα χάνω», ανέφερε αρχικά.

YouTube video

Όσο για το αν θεωρεί πως πλέον έχει βρει τον επιθυμητό ρυθμό; «Προσπαθώ να μην εστιάζω τόσο στους πόσους πόντους έβαλα. Αυτό δεν καθορίζει αν είσαι σε ρυθμό ή όχι. Ακόμη δεν είμαι στο σημείο που μπορώ να φτάσω. Είναι πολλά μικρά πράγματα που σε βάζουν σε ρυθμό. Σήμερα κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, θα μπορούσαμε όμως να είμαστε λίγο καλύτεροι με την μπάλα. Είμαστε σε καλό σημείο ως ομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ