fbpx

Μακσβίτις: «Κάνουμε λάθη, αλλά σε κάθε ματς γινόμαστε καλύτεροι»

Μακσβίτις: «Κάνουμε λάθη, αλλά σε κάθε ματς γινόμαστε καλύτεροι»

Για την πρόοδο της Ζαλγκίρις κλήθηκε να μιλήσει ο Κάζις Μακσβίτις, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα (73-72).

Η λιθουανική ομάδα δείχνει τις πρώτες εβδομάδες πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Πρόσφατα επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 73-72 κι έκανε το 2Χ2 στη Euroleague. Ο Κάζις Μακσβίτις μίλησε για την πρόοδο της ομάδας του, τονίζοντας πως σε κάθε αγώνα γίνονται καλύτεροι.

«Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγο τον έλεγχο, κάτι που είναι λογικό γιατί παίζαμε με την Μπάρτσα, μια εξαιρετική ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, που προσαρμόστηκε. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου και το πνεύμα που δείχνει.

Κάναμε λάθη, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα που παίζει με πάθος. Θα κάνουμε λάθη, αλλά θα μαθαίνουμε. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την νίκη. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και κερδίσαμε» και συνέχισε λέγοντας για το ρόστερ του:

«Διαθέτουμε κάποιους δυνατούς παίκτες, που μπορούν να είναι αποδοτικοί στην άμυνα. Αν παίζεις καλή άμυνα, αποκτάς αυτοπεποίθηση. Η επίθεση θα έρθει. Ακόμα κάνουμε λάθη αλλά σε κάθε ματς γινόμαστε καλύτεροι και είμαι χαρούμενος για αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ