fbpx

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του, εν όψει της αναμέτρησης της Παρτιζάν με τη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως η ιταλική ομάδα θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ενώ ανέλυσε και το παιχνίδι της σε άμυνα και επίθεση.

Χαρακτηριστικά, ο Ομπραντόβιτς δήλωσε για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής: «Κάναμε ξανά scouting, όπως κάνουμε πάντα. Η Βίρτους είναι μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατή άμυνα. Προσπαθούν να κρατήσουν το υψηλό επίπεδο με συχνές αλλαγές και έχουν παίκτες ικανούς να το κάνουν αυτό. Αλλάζουν την άμυνα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όσον αφορά την επίθεση, προσπαθούν να παίξουν σε transition, έχουν παίκτες στις θέσεις τέσσερα και πέντε που μπορούν να μεταφέρουν το παιχνίδι στο low post. Όλοι αυτοί οι παίκτες που ανέφερα στην άμυνα έχουν επίσης εξαιρετική επιθετική ποιότητα και έχουν απολύτως ξεκάθαρες ιδέες για το ποιον χρησιμοποιούν και πότε. Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε και να ετοιμαστούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ