fbpx

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια, προκειμένου να φτάσει στην τέταρτη νίκη του.

Ο Έλληνας κόουτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το 3Χ3 των «ερυθρόλευκων», μετά και τη νίκη μέσα στη Μαδρίτη, επί της Ρεάλ και δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, που μπαίνει στο παρκέ για να κερδίσει κάθε ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Μπαρτζώκας δήλωσε για τον αγώνα της Παρασκευής: «Είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα για την ομάδα, με νίκες σε δύο πολύ δύσκολες έδρες αλλά και ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις δεν ήταν καθόλου εύκολος. Η Μπασκόνια είναι σε καλή κατάσταση και είναι μια ομάδα που παίζει με αυτοπεποίθηση. Ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το γήπεδο είναι πολύ σημαντικός. Κατά βάση πρέπει να εκτελέσουμε με υπομονή και να αποφύγουμε τις βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε καλές προϋποθέσεις αιφνιδιασμού, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς συμπλήρωσε: «Εγώ ξεχωρίζω τις ομάδες που παίζουν καλά και τις ομάδες που μπαίνουν για να κερδίσουν ένα ματς. Η δική μου αίσθηση είναι ότι μπαίνουμε για να κερδίσουμε σε κάθε αγώνα. Φυσικά, δε θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά πρέπει να σταθούμε στο ότι έχουμε τρεις νίκες στα πρώτα τρία ματς και έχουμε το μυαλό μας στο πόσες νίκες χρειάζονται ώστε να μπούμε στην πρώτη οκτάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ