fbpx

Μακάμπι-Βιλερμπάν 88-69: «Μίλησε» η αήττητη έδρα της Μακάμπι (vid)

Μακάμπι-Βιλερμπάν 88-69: «Μίλησε» η αήττητη έδρα της Μακάμπι (vid)

Με σπουδαία αμυντική εμφάνιση, η Μακάμπι ανέβασε στροφές από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, κάνοντας το 3/3 στο Τελ Αβίβ αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βιλερμπάν.

YouTube video

Οι Γάλλοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και εκμεταλλευόμενοι τη χαλαρότητά τους, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Κατά την προσφιλή της συνήθεια, η Βιλερμπάν «τάιζε» τους ψηλούς της και οι Φαλ, Λοβέρν τα κατάφερναν πολύ καλά. Το 15-21 του πρώτου δεκαλέπτου έγινε 21-34 λίγο μετά κυρίως χάρη στον οίστρο του Νάντο Ντε Κολό αλλά κάπου εκεί το σκηνικό άρχισε να αλλάζει.

Μπάλντγουιν και Πόιθρες ήταν οι πρωταγωνιστές στην αντεπίθεση της Μακάμπι και με το καλάθι του Νίμπο στο φινάλε του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει υπέρ τους το ματς (42-41). Η τρίτη περίοδος εξελίχθηκε σε ισραηλινό πάρτι με το επιμέρους σκορ να είναι 26-11 για τη Μακάμπι. Οι παίκτες του Κάτας έκαναν ότι ήθελαν στις δύο μεριές του παρκέ και ουσιαστικά έκριναν σε αυτό το σημείο τη μοίρα του αγώνα, αφού η αντίδραση της Βιλερμπάν δεν ήρθε ποτέ.

Σπουδαίο ματς από τον Γουέιντ Μπάλντγουιν που είχε 12 πόντους και 8 ασίστ, με τη Μακάμπι να είναι στο 3-1 και αήττητη στην έδρα της. Στο 1-3 οι Γάλλοι με τον Γιουσουφά Φαλ να έχει 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 15-21, 42-41, 68-52, 88-69

Μακάμπι (Κάτας): Άνταμς, Μπράουν, Μπάλντγουιν, Μάρτιν, Μένκο, Σόρκιν, Ντιμπαρτολομέο, Χόλινς, Πόιθρες, Νίμπο, Κόλσον.

Βιλερμπάν (Πάρκερ): Μάθιους 7, Πολάιτ 7, Νουά 3, Λακόμπ, Λοβέρν 8, Ντιό, Ντε Κολό 15, Φαλ 11, Λάιτι 7, Ομπασοχάν 11, Πονς.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ