fbpx

Λι: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους για την ήττα στο Βερολίνο»

Λι: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους για την ήττα στο Βερολίνο»

Ο Πάρις Λι ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για τη συντριβή στο Βερολίνο.

Ο 27χρονος γκαρντ τόνισε πως οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο ματς με τη Μονακό. Επίσης, δήλωσε πως ένα από τα «κλειδιά» της αναμέτρησης για το «τριφύλλι» θα είναι ο περιορισμός του Μάικ Τζέιμς.

Χαρακτηριστικά, ο Λι δήλωσε στην ιστοσελίδα του «τριφυλλιού»: «Για τον επόμενο αγώνα με τη Μονακό, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και σκόρερ, μια ισορροπημένη ομάδα, πρέπει να βγούμε και να αμυνθούμε σκληρά. Διαθέτουν αθλητές όπως ο Μάικ Τζέιμς και θα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι αν βγούμε να αγωνιστούμε επιθετικά ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Τζέιμς, να διεκδικούμε τα ριμπάουντ γιατί είναι καλοί αυτό και να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα γιατί η Μονακό διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους που υποστήριξαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας χθες στο γήπεδο. Σας ζητάμε συγγνώμη για το αποτέλεσμα, δεν εμφανιστήκαμε χθες στον αγώνα και εύχομαι να μην ξανασυμβεί αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ