fbpx

Βιλντόζα: «Καλύτερος παίκτης στον κόσμο ο Γιάννης»

Βιλντόζα: «Καλύτερος παίκτης στον κόσμο ο Γιάννης»

Ο Λούκα Βιλντόζα τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ο Αργεντινός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε στη θητεία του στο ΝΒΑ και στην επιστροφή του στην Ευρώπη, με τη φανέλα της σερβικής ομάδα. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν εκδηλώσει οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Βιλντόζα μίλησε στο «baskonia.elcorreo»:

Για τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Πραγματικά δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό. Είμαι ήρεμος, χαρούμενος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Προπονήθηκα μια μέρα και ένιωσα αρκετά καλά και συμμετείχα. Σήμερα δυστυχώς δεν θα μπορώ να παίξω. Θέμα ρόλου. Την Παρασκευή όμως θα κάνω το ντεμπούτο μου».

Για το πέρασμά του από την Μπασκόνια: «Ελπίζω να νιώσω διαφορετικές αισθήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποιοι θα στεναχωρηθούν, άλλοι θα έρθουν καλή τη πίστη, αλλά ποτέ δεν ήθελα να βλάψω κανέναν. Το πρόβλημα ήταν περισσότερο ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, ένα θέμα ρήτρας, ένα θέμα συμβολαίου, στο οποίο εγώ δεν είχα λίγα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να παίξω. Κάνω προπόνηση εδώ και ένα μήνα και θέλω να απομακρυνθώ από οτιδήποτε εξωαθλητικό και να παίξω, που είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να νιώθουν προδομένοι, αλλά νιώθω αγάπη για τη Βιτόρια και την Μπασκόνια . Μου έδωσε την ευκαιρία στην Ευρωλίγκα για να μεγαλώσω. Και να είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».

Για το αν υπήρχαν κι άλλες προτάσεις πέρα από αυτή του Ερυθρού Αστέρα: «Υπήρχαν και άλλες προσφορές. Η ΤΣΣΚΑ δεν μπορούσε να είναι προορισμός και λόγω μη αθλητικών θεμάτων, υπήρχαν προσωρινά συμβόλαια. Η Μακάμπι ήταν και εκεί αλλά αποφάσισα Ερυθρό Αστέρα. Η πόλη είναι απίστευτη, η ομάδα μοιάζει με αυτή που παίζαμε με την Μπασκόνια, ίσως όχι με τόσα πολλά ονόματα αλλά τελικά ήθελα να παίξω και δεν έχει σημασία αν εδώ ή στην Αργεντινή».

Για τη θητεία του στο ΝΒΑ: «Ήμουν στο ΝΒΑ. Δεν μπορούν όλοι να λένε το ίδιο πράγμα. Ίσως, το καλύτερο που ήμουν εκεί δεν ήταν φέτος, αλλά μου άρεσε που ήμουν εκεί, να αγωνίζομαι με τον καλύτερο παίκτη στο κόσμο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αστέρια που δε θα τα κατάφερνα εδώ. Τουλάχιστον έδειξα στον εαυτό μου ότι έκανα το βήμα και δεν έγινε. Τελικά, ρισκάρει κανείς τόσο πολύ, αλλά δεν σου δίνεται πάντα το ίδιο πράγμα πίσω, οπότε τίποτα, οπότε εδώ είμαι πίσω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ