fbpx

Γουόκαπ: «Ο Βεζένκοφ μου λέει να σταματήσω το μπούλινγκ»

Γουόκαπ: «Ο Βεζένκοφ μου λέει να σταματήσω το μπούλινγκ»

Απολαυστικός Τόμας Γούοκαπ, μιλάει για την καθημερινότητά του στον Ολυμπιακό, τις διαφορές ανάμεσα σε Τζον Πάτρικ, Γιώργο Μπαρτζώκα και Σάρας Γιασικεβίτσιους αλλά και την προτροπή του Σάσα Βεζένκοφ.

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» στη μηχανή του Ολυμπιακού, αυτό που λέμε «παίκτης του προπονητή».

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην ιστοσελίδα «Basketnews»:

«Ο Τζον Πάτρικ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχουν κοινά μεταξύ τους σε αντίθεση με τον Σάρας. Προτιμούν αθλητικούς παίκτες, με ταχύτητα, ενέργεια και δύναμη. Ο Γιασικεβίτσιους φτιάχνει ομάδες πιστές στο τακτικό πλάνο, είναι διαφορετικό μπάσκετ χωρίς να λέω ότι είναι λάθος ή σωστό».

Για το τι του λέει ο Βεζένκοφ: «Παίζω με την ίδια ένταση στις προπονήσεις, θα το πουν και οι συμπαίκτες μου πιστεύω. Είναι στο DNA μου η άμυνα. Μου άρεσε από όταν ήμουν μικρός να κλέβω μπάλες από τα χέρια αντιπάλων. Ο Βεζένκοβ μου λέει “σταμάτα να κάνεις μπούλινγκ” στους παίκτες αλλά δεν μπορώ».

Για τις ομάδες της Ευρωλίγκας φέτος: «Η Ρεάλ, η Μονακό και η Βιλερμπάν είναι καλύτερες από πέρσι, η Φενέρ έχει τον κόουτς Ιτούδη και πολύ ταλέντο από το ΝΒΑ. Η Ζαλγκίρις και ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένοι. Επειδή κερδίσαμε το Super Cup ο κόσμος πιστεύει ότι θα τους νικάμε εύκολα κάθε φορά, αλλά δεν είναι έτσι. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν γιατί είμαστε ομάδα Final-4, θα είναι δυσκολότερη σεζόν σε σχέση με πέρσι».

Τέλος για τη δεύτερη σεζόν του στον Πειραιά τόνισε: «Είμαι ένας άνθρωπος των συνηθειών. Μου αρέσει να έρχομαι στο ίδιο μέρος. Το συναίσθημα της επιστροφής στο διαμέρισμά μου φέτος όπου όλα ήταν στη θέση τους ήταν πολύ πιο εύκολο σε σχέση με πέρσι. Είδα γνωστά πρόσωπα, μου αρέσει που είμαι εδώ, έχω κάνει φίλους παρότι είμαι μακριά από την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ