fbpx

Γιασικεβίτσιους: «Επρεπε να τους… τελειώσουμε νωρίτερα»

Γιασικεβίτσιους: «Επρεπε να τους… τελειώσουμε νωρίτερα»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε τα λάθη της ομάδας του, που επέτρεψαν στη Ρεάλ να γυρίσει στο ματς.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 75-73 της Ρεάλ στο Clasico της Euroleague, με την ομάδα της Βαρκελώνης να προηγείται έως και με +18, αλλά τη πρωταθλήτρια Ισπανίας να επιστρέφει και να χάνει το ματς, εξαιτίας του άστοχου σουτ του Σέρχιο Γιουλ.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την πλευρά του υποστήριξε πως οι παίκτες του θα έπρεπε να… τελειώσουν νωρίτερα τον αντίπαλο.

«Αυτή είναι εμπειρία για εμάς και μαθαίνουμε μέσα από αυτή. Θα έλεγα ότι ήταν ένα μείγμα πραγμάτων. Κούραση, σίγουρα, αλλά και λάθη που δεν μπορείς να κάνεις σε παιχνίδια όπως αυτό.

Αντί να… τελειώσουμε το παιχνίδι, κοιτάζαμε το ρολόι και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε μεγάλα παιχνίδια. Εάν δεν “σκοτώσεις” τον αντίπαλο, θα ανακάμψει τελικά. Και αυτό ακριβώς συνέβη. Είναι ακόμα πολλά να μάθουμε: πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε έτσι και πόσο κακοί μπορούμε να είμαστε αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας.

Παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν για τα πρώτα 30 λεπτά. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για όλους, αλλά για μένα, το καλύτερο είναι ότι έχουμε βελτιωθεί. Ήμασταν πολύ σταθεροί και ακολουθήσαμε το πλάνο του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ