fbpx

Για το 2Χ2 ο Ολυμπιακός

Για το 2Χ2 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (21:00) στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική της Euroleague, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το 2Χ2.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο ΣΕΦ απόψε (14/10, 21:00) τη Ζαλγκίρις, έχοντας ως στόχο το 2Χ2.

«Είναι μια ομάδα που σου βάζει μεγάλα προβλήματα. Έχει κάνει μια μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα, παίρνοντας παίκτες από την Λιθουανία με ταλέντο που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι, αλλά και καινούργιους ξένους. Είναι μια ομάδα μαχητών, που δεν τα παρατά σε καμία περίπτωση, κάτι που φάνηκε και με την Μακάμπι.

Βάζει μεγάλη πίεση στην μπάλα, κάνει παγίδα σε κάθε σκριν και παίζει με μεγάλη ένταση, ενώ πάει δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ. Χρειάζεται πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Σε καμία περίπτωση υποτίμηση του αντιπάλου. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, γιατί η Ζαλγκίρις θα το εκμεταλλευτεί. Είναι μία ομάδα που θα βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες της Euroleague. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και σε καμία περίπτωση να μην την υποτιμήσουμε», ανέφερε για τους Λιθουανούς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Υπενθυμίζεται ότι για την εν λόγω αναμέτρηση εκτός είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ όπως τόνισε ο Μπαρτζώκας, τόσο ο Μπολομπόι, όσο και ο Κάνααν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ